marți, 12 august 2008

acum am o buba :)


ne-am obisnuit sa credem ca acasa suntem in siguranta.


indiferent pe unde ne aflam, daca da boala peste noi singurul gand este sa ajungem in patul nostru.

acasa e acasa, ce mai?

nu pot insa sa nu ma gandesc cu amuzament la reclama care circula intr-o vreme pe la TV si care suna asa: "cele mai multe accidente se petrec in casa. sfatul Lion: stai afara!" ieri am aflat cat de adevarata este, cand am fost pe punctul sa-mi rup gatul, bine, piciorul, in casa.

nu am fost niciodata genul sportiv. e adevarat, imi place sa merg pe jos, dar nu sar garduri, nici nu ma catar pe stanci, nu merg cu bicicleta iar de fugit nu fug decat de caini pe strada, sau de oamenii dubiosi. nu stiu ce mi-a venit saptamana trecuta sa sar pe scaun ca sa inchid fereastra de la bucatarie, pe care o puteam inchide bine merci stand cu picioarele bine infipte in podea. si uite-asa, m-am trezit cu capul in perete (din fericire nu prea rau) si cu o rana de toata frumusetea. mai aveam putin si ajungeam sa cant ca o privighetoare la....fluierul piciorului.

am spus ca sa stie toata lumea ca reclama avea dreptate, asa ca o sa raman pe afara, pe la terase, pe la ocna, pe la gratar, cu prietenii cat mai mult posibil, ca sa fiu in siguranta. ma intreb, insa....legea asta se aplica si la birou?

si daca vedeti o fata cu "buba" la picior prin Sibiu, sa stiti ca eu sunt :P

Un comentariu:

Radu spunea...

un fleac !!! Fenomenal ar fi fost sa nimeresti in cadere pe fereastra afara... :D si pe urma sa scrii in blog :P

Insanatosire graPnica !