luni, 26 ianuarie 2009

nu vreau bani!


nu, nu, nu si nu! nu vreau sa fac bani cu blog-ul! am auzit ca sunt oameni care ajung intr-un anumit moment al vietii lor, de bloggeri, in care se intreaba: "ce mama supararii sa fac ca sa-mi cresc venitul?" si poc, se aprinde becul. Blogul, tata, blogul! el poate deveni o sursa de venit, mai ales cand minunea ta de cap, care debiteaza fel si fel de idei nebunesti de care n-a mai auzit nimeni, aduce t'spe mii de vizitatori pe pagina.

dar eu, una, refuz sa ma gandesc la asta!

la intrebarea care ii rasare oricui in minte in momentul acesta, raspund: daca mi-ar da prin minte sa imi rotunjesc veniturile prin pagina asta, blog-ul meu s-ar comercializa, iar eu as inceta, atunci, sa mai fiu EU. as alerga desculta si despletita prin internet, innebunita sa fac "rost" de inca si inca o idee. nastrusnica. ce mi-ar putea mari traficul.
si m-as pierde undeva intre cuvinte si dorinta de a face bani...

si pagina asta ar ramane fara valoare, pentru ca as inceta sa mai scriu pentru suflet si pentru momentele in care simt ca am ceva de spus. as scrie pentru a-l ingrasa pe ala micu', rosu din poseta, portofelul meu...

si ce mi-ar mai pasa atunci de impresia pe care o las, de gandurile pe care le-ar putea avea oamenii care imi trec pragul...nu...as fi asemeni unei fabrici care ar produce in serie bibelouri sau pesti de pus pe televizor. si as uita valoarea pictatului manual....cu tot cu greselile inerente....

si mai cred ca, decat sa-mi pun blog-ul chezas castigului, mai bine m-as apuca de impletit carpete cu Rapirea din Serai.

6 comentarii:

Aurelian spunea...

Şi peştele ce vină a avut??

Lucian spunea...

e clar, ai ramas traumatizata de intalnirea bloggerilor. poate ai gresit doar coltul in care ai nimerit :)

aalexandraa spunea...

Aurelian: hmmm pestele cred ca pestele saracul a gresit ca era de sticla si ca mai statea si pe televizor. (apropos si eu am avut unul. era la moda :)))

aalexandraa spunea...

Lucian: cred ca ai dreptate si am ramas traumatizata. de mult rumeg gandul asta si m-am trezit sa scriu despre el tocmai cand m-am aflat intr-o puternica lipsa de inspiratie. :)))) daca dansa cineva pe masa...cred ca-mi trecea trauma :)))) (fac si eu haz de necaz)

Lucian spunea...

data viitoare poate se gaseste cineva sa danseze pe masa, poate chiar tu, de ce nu? :)

aalexandraa spunea...

Hehehe :D N-am dansat niciodata pe masa..... sunt fata cu-minte :D