duminică, 20 iunie 2010

as vrea....


as vrea sa traiesc intr-o tara mai calda. o tara in care temperaturile sa nu depaseasca 30 de grade si unde sa ploua zilnic.

acum cateva zile a fost furtuna si mi-a placut. as fi vrut sa imi arunc sandalele si sa fug prin ploaie, cu o cana de cafea in mana. n-am facut-o insa. am stat la geam, am urmarit firele acelea de apa care se lungeau la infinit, pana in cer. si am ascultat ploaia.

apa asta care se cerne din nori are ceva magic, linistitor. si imi place cand nu am treaba si cand pot sa stau la geam, asa cum am facut de atatea ori. cu ochii atintiti pe fiecare picatura care se sparge in alti mii si mii de stropi, ca niste margele.

nu am mai scris de mult. stiu asta. se intampla cand mintea mi-e ocupata cu altele si cand legatura dintre suflet si degete e intrerupta. in acele momente, zile, saptamani, luni....nu pot scrie nimic care sa-mi placa, asa ca prefer sa tac.

sa tac si sa-mi rumeg gandurile asa cum am facut-o de atatea ori intr-o zi cu ploaie.

3 comentarii:

SpiritNightwing spunea...

Eu am iesit in furtuna. Nu o data, nu de doua ori, ci aproape de fiecare data cand a fost furtuna. Si te-am chemat si pe tine o data...

Mihai spunea...

frumos blog mult respect! ..>:D< nu cred ca as putea face o treaba buna ca tine asa ! dar o sa incerc sa dau ce ma mai bun in mine!

aalexandraa spunea...

Mihai,
Iti multumsc pentru feedback. Nu scriu pentru oricine, ci doar pentru cei care vor sa ajunga la o stare de bine :)