joi, 6 noiembrie 2008

Hai la birfa, neamule!



cel mai mult pe lumea asta imi plac barfitorii. indiferent pe unde ajungi, prin ce cercuri te invarti, o sa dai inevitabil peste o gasca specializata in descoperitul picanteriilor, pe care le transmit mai departe prin intermediul binecunoscutei retele RADIO SANT.


nu stiu cum se face, dar vestile de genul asta se propaga cu o repeziciune care intrece viteza luminii, pentru ca nu exista emitator mai bun ca "gura lelii".


pai ce motiv am mai avea sa ne trezim dimineata, daca nu ca sa ii spunem celei mai bune prietene, sau celui mai bun prieten (neaparat) ce am aflat cu o seara in urma despre tipa aia care se culca cu......


ce ma distreaza cel mai tare este ca atunci cand ti se dezvaluie un secret el vine impachetat frumos, pe langa soapta absolut necesara, in propozitia DA' SA NU MAI SPUI LA NIMENI. Yeah right! toata lumea o sa transmita mai departe secretul cu propozitie cu tot. si in curand o sa te trezesti ca tot cartierul stie ca azi noapte nu ai dormit acasa, sau ca te-ai urcat intr-o masina tare care nu iti apartinea, sau ca ea a plecat la mama, da' nimeni nu spune...nimanui.......


toata lumea susoteste si nu trebuie sa fii un geniu ca sa-ti dai seama ca asta nu e o indeletnicire specifica doar femeilor. dovada mea e o seara petrecuta strict in compania baietilor care au uitat, pesemne, ca sunt si eu pe-acolo, si care i-au luat la purecat pe toti cei pe care-i cunosteau si care, bineinteles, nu erau de fata. ba le-au mai barfit si pe femei si pe fotbalisti, masina lui cutarica, copilul prost al lui gheorghe, seful cretin, gonflabila lui vasilica si asa mai departe.


vai ce m-am mai distrat dar am tacut chitic, prefacandu-ma invizibila, ca sa nu ma dea afara de la "spectacol"


ma intreb, insa, ce ar fi viata noastra fara o barfa buna? si cand spun asta imi amintesc cu drag de gasca mea de barfitori din facultate cu care aveam grija sa nu ratam nicio "stire" interesanta si cu care ii "povesteam" (numa' de bine! :D) pe toti colegii.


ba am mai auzit odata (tot dintr-o sursa de incredere) despre unele babe dintr-un sat din Oltenia care s-au suparat foc pe vecinul care si-a facut gardul prea mare si care s-a baricadat in curte, fara sa le mai lase loc de cate-o ocheada. pai despre ce mai puteau povesti? cred ca omul si-a pus in cap sa-si omoare vecinele...condamnandu-le la plictiseala.


daca e sa fim seriosi, ceea ce mai trebuie din cand in cand, nu ne ramane decat sa recunoastem (macar fata de noi) ca barfa e cea mai buna "sfoara" menita sa-i lege pe oameni la o cafea, pe o banca in parc, la un colt de strada, in fiecare coltisor al planetei noastre extrem de aglomerate si ca ne face viata dintr-o zi gri muuult mai interesanta.


si mai trebuie sa stim ca e bine sa fim barfiti, ca asta e cel mai bun semn ca suntem vii, chiar daca nu facem struguri.

2 comentarii:

Justfane spunea...

Barfa ...hmmm...o cale josnica de a arata la lume ce bun sau cat de deosebit esti tu...chiar daca prin asta "dai" in prieteni, colegi sau pur si simplu cunostiinte...nu conteaza... tu trebuie sa fi deasupra...chiar daca teoretic tu vrei doar sa-l "pomenesti" pe cutarica tu trebe sa iesi deasupra... "il sti pe colegul ala al meu cu care ieseam toata ziua...no ala a avut o idee foarte inteligenta si a castigat multi bani si o duce foarte bine..." asta nu se spune chiar daca ar fi adevarat ca atunci l-ai ridica pe respectivul in slavi...iar tu ramai "muritorul de rand"...ai spune ca a avut noroc chior si s-a imbogatit...si atat...ai continua sa spui ce "lucru slab" a ajuns fraiso...asa ca...hai la barfa neamule!!!
PS:...TOTI SUNTEM LA FEL !!!...din pacate...

aalexandraa spunea...

e adevarat....ai mare dreptate...