duminică, 14 iunie 2009

mi-e greata


nu imi dau seama ce se intampla in tara asta, a noastra, dar e evident ca ceva se intampla. nu-mi pot explica, altfel, cine face audienta aceea uriasa la mizeriile care au pretentia de a se numi emisiuni de televiziune si care mie, personal, imi fac greata. o greata organica.

nu-mi dau seama cine a votat-o pe ametita aia de Elena Basescu si mai ales pe Jiji sau Vadim. si parca ii si vad pe toti trei, cot la cot in parlamentul european. vai de noi si vai de tot parlamentul.

nu stiu cine, naiba, s-a gandit sa creeze moda asta pentru pitipoance care polueaza strazile. da, stiu, se poarta stilul curva. am uitat ca sunt in Romania si ca aici gasesti tot ce vrei. inclusiv un numar tot mai mare de tarfe.

nu stiu cine ii invata pe oamenii astia sa se imbrace, pentru ca toata lumea, inclusiv babele, poarta pe strada ochelari gen musca tete si habar n-am unde sa mai fug ca sa vad ceva cat de cat, in regula.

acum cativa ani, m-am intors in tara cu sufletul plin de bucurie si de dragoste pentru Romanica. si mi-am promis atunci ca n-o sa plec niciodata, nici daca mi s-ar oferi un bulbuc de aur in alta parte. pentru ca, ziceam eu atunci, tara asta are potential, ca are macar 10% de oameni faini, pe care mi-as dori sa-i vad pe strada sau in vreo crasma.

ma uit insa in jur sau deschid televizorul ca sa constat ca lucrurile au degenerat atat de mult in tara asta, incat imi vine sa-mi iau lumea in cap.

2 comentarii:

Radu spunea...

CHICKEN !!! :P

:D

Radu spunea...

offtopic : An Nou Fericit !!!! :D