marți, 9 decembrie 2008

VREAU RAZBUNARE!


mi-am promis ca nu o sa vorbesc despre asta, pentru ca toata lumea care ma cunoaste este exasperata deja, dar desi am incercat din rasputeri sa rezist tentatiei, ma dau batuta. Gata, cedez si va povestesc ce am patit.

M-A MUSCAT UN SOARECEEEE.

nu, nu e o gluma si s-a intamplat cand ma asteptam mai putin, adica in somn. bestia si-a facut damblaua cu degetul meu (inelarul de la mana stanga) si a profitat de mine cand au fost visele mai frumoase.....spre dimineata.....dupa un chef de rockeri.

nu stiu ce l-a apucat, ce am facut, cum l-am atras, dar e ciudat ca m-a ales tocmai pe mine, amarata, din 25 de oameni, dintre care unii dormeau pe jos. (incredibil, ptr ca eu dormeam in pat!). cert este ca dupa ce mi s-a intamplat tarasenia m-am consolat cu gandul ca trebuie sa fiu foarte speciala pentru ca nu toata lumea se poate lauda ca a fost muscata de soarece.
si am luat vaccin antirabic (5 doze dupa o schema precisa), care s-a intins pe parcursul unei luni intregi, timp in care nu am avut voie sa sarbatoresc cu alcool si am avut grija sa nu musc pe nimeni. :D ce s-ar fi intamplat daca ii molipseam pe toti? hehehe

exista si o parte buna in toata povestea asta: am invatat sa beau ceai de toate felurile, am devenit un fel de mini vedeta la centrul antirabic, unde merg oameni muscati de animale cat de cat normale, am vazut fundul soarecelui, care a fugit fix pe langa fata mea dupa ce a comis-o si cred ca am primit si un semn de la cel de sus: ca urmeaza sa ma marit cu unul de la deratizare.
(asa ca pe altcineva nu mai accept, na!)

PS. si cum tot acolo mergem de Revelion, totul in mine urla: RAZBUNAREEEEEEEEEEEE! :D

8 comentarii:

Unknown spunea...

:o))) E prea tare povestioara ! :o))))

tudor CeMerita.ro spunea...

Poti sa ne spui si noua unde ai fost daca e un loc public... eu chiar nu vreau sa fiu muscat de un soarece :((

aalexandraa spunea...

am fost intr-o casa la tara, care n-a mai fost locuita de mult. asadar m-am expus riscului cu buna stiinta si nesilita de nimeni :)))))

Carti fara pret spunea...

deci de revelion serbezi cu 50 de capcane 3 kg de otrava si cateva lopeti?

aalexandraa spunea...

bine ca acum sunt imunizata cel putin un an, asa capoate sa ma muste orice, dar la rebeliune o sa dorm cu manusi de box si cu casca de motociclist :D

Lucian spunea...

desi pe mine nu m-a muscat nimic sau nimeni, ma duc sa-mi fac si eu vaccinul anti rabic, sa fiu prevazator :). oricum, traumatizanta experienta :)

aalexandraa spunea...

foarte bine faci. in felul asta stai linistit. oricum si daca te musca ceva trebuie sa iei vaccinul f repede si nu mai tarziu de 72 de ore.
m-am uitat pe net si 100% din cazuri au dus la moarte. nu e ceva ce si-ar dori cineva sa aiba.
oricum vaccinul ala nu doare si se da in umar. deci e de bine.
sa aveti grija de voi

rhodos spunea...

Deci e incredibil .... si io care credeam ca nenorocitii aia mici sunt inofensivi :(((((
9 soareci am prins in 2 luni acasa ... asa-mi trebe daca m-am mutat la tara :(((