joi, 13 martie 2008

azi e inventar



pot spune ca am incercat mai multe pe blogul asta de aproximativ doua luni de cand exista. am scris cu sensibilitate, am incercat sa scriu cu profunzime, am muscat in zilele alea putine cand nu mi-am uitat proteza in pahar, am mai pus ceva acid sfaraitor pe pete, dar am incercat si sa rad de necazurile pe care, de fapt, nu le am.

cum e mai bine sa fiu? profunda? muscatoare? ranjita? oare care e formula magica ce ii face pe oameni sa vina pe blogul tau cu gandul: "hai ma, sa vedem ce i-a mai trecut prin cap de data asta?"
cred cu tarie ca trebuie sa iesim in fata, sa fim originali, ca sa atragem atentia. muc ra if as uircs srevni ed al adaoc al pac (traducere: cum ar fi sa scriu invers, de la coada la cap), un articol intreg, dar cum putem face asta? mai e ceva original pe undeva? ma indoiesc. trebuie sa fii al naibii de creativ, ca nu cumva sa se gaseasca vreunul sa zica: uite, inca o idee furata din te miri ce dictionar de prostii.

asa ca, m-am hotarat: o sa fiu eu insami, sau noi insele, in functie de personalitatea sau de personalitatile care ies la iveala cand ma apuca scrisul. o sa va povestesc si despre familia mea nebuna de legat (in cazul in care va intrebati de pe unde m-am adunat). si despre seful meu si despre pasiunile mele si despre tot ce-mi trece prin mintea, pe care o intind cu placa sa nu ramana creata.
si ptr ca tot e 13, si azi am inventar, imi incretesc buzele si va pup pe toti cei care ati trecut pe aici.
va mai astept cu niste gratare meseriase cu mujdei clasa I.






Un comentariu:

Paul Bogdan spunea...

daaa, ne placi asa cum esti: sincera